Ihana, jokavuotinen hulina, Nukke- ja Nallemarkkinat, on taas ohi. Väkeä riitti ovien avaamisesta sulkemiseen asti, jopa niin paljon, että itse ei ehtinyt katsastaa kuin pari lähintä pöytää. Hyvä niin, houkutuksia on näillä markkinoilla niin paljon ja niin ihania, että kukkaro olisi keventynyt julmasti. Sain sentään etukäteen Doloresista tilatun pussillisen tavaroita ja Wooperin pöydästä ostetun ihanan, punaisen lautasen. Ja nyt markkinoiden jälkeen kun olen kuvista nähnyt, mitä muut ovat löytäneet, olen alkanut kysellä ihanuuksien perään.

Markkinoilla oli mukava paitsi tavata tuttuja ja uusia harrastajia myös kuulla, että moni oli tullut sinne edellispäivän Kirppis-ohjelman innoittamana. Isoa ja pientä kirjaani meni niin, että meinasi kesken loppua.

Minikirjastani (5 €) tuli tällainen. Siinä on 16 aukeamaa eri puolilta isoa kirjaa ja kansipaperikin kuten aidossa kirjassa.

With the help of a miniature friend I also made a miniature version (5e) of my new book. It contains about 30 pages of the book and the cover paper like the real one.

2098462.jpg

Suuri ja kaunis kiitos teille kaikille, jotka niin monin tavoin olette kehuneet kirjaa ja myös Kirppis-esiintymistä. Kuten kirjassa sanon "toivon että kirjani tuo sinulle iloa ja hyvää mieltä, kauneutta ja uusia ideoita."

Helsingissä Akateemisen Kirjakaupan Esplanadin puoleisessa ikkunassa on kirjani esitelty hauskasti Stockmannin joulukoristeiden kera. On se mukava nostaa itsetuntoaan käymällä kirjakaupoissa katsomassa kasapäin omaa kirjaansa. Tietysti vielä parempi on sitten kun ne kaikki on myyty!

2098692.jpg