Viikonloppuna oli sitten Kansallismuseon minimarkkinat, työpajoja ja Nukkekotiyhdistyksen kevätkokous. Jo perjantaina kävin viemässä kuukauden nukkekodiksi tämän 1:24 kokoisen Fairfield-taloni:

Last weekend there was a mini market at the National Museum of Helsinki along with some workshops. On Friday I took my 1:24 scale dollhouse Fairfield for show as The Dollhouse of the Month:

Olin myymässä vain lauantaina ja mm. tällaisia laukkuja oli mukana. Ne, mitkä eivät menneet silloin kaupaksi, jäivät myyntiin museon puotiin.

I was selling only on Saturday, for example these bags. And what was left over I left to the Museum Shop to be sold there.

Paljon oli houkutuksia ympärillä, mutta loppujen lopuksi ostin vain suklaalevyn (tietysti!!) ja Runebergin tortun (MiniHerkusta). Olivia oli myyntiapulaisena ja hän olisi ostanut vaikka mitä, mutta pitkän harkinnan jälkeen päätyi japanilaiseen sushi-ateriaan (tuohon jossa on tikut mukana) koska olemme jokin aika sitten ensimmäisen kerran maistaneet sushia ja ihastuneet. Emilia oli partioretkellä ja hänelle ostettiin tuliaisiksi toinen sushi-annos(Johanna Järvenpäältä).

The only things I finally bought from the market was chocolate (of course!) and a Runeberg pastry (from MiniHerkku). Olivia bought the other sushi plate and the other one we bought for Emilia who was on scout camp on Saturday (from Johanna Järvenpää). 

Olivia kävi museon järjestämässä lasten pajassa askartelemassa omia herkkuja.

Olivia made some delicacies in the museum's workshop for children.