Aarresaari valmistui satuaiheista toisena, aarrearkku tosin on vielä vähän vajaa.

Seinämaisemat ovat matkailumainoksesta, palmu cocktail-tikusta ja palmunlehdet kukkarautalangasta ja maalarinteipistä (tehty samoin kuin Villa Olivia-kirjassa olen kertonut). Aarrearkku on Indiskasta, pieni vene joku lasten pääsiäismunalöytö, sapelit fantasiaswapista, merirosvolippu on cocktail-tikku, samoin pääkallo. Muovinen pääkallo, merihevonen ja hai ovat crocs-koruja. Rannassa on oikeita, pikkuruisia simpukoita.

Iso simpukka on entiseltä hoitolapselta Nannylta ja sen päällä lekotteleva merenneito joku lasinpidike. Ajopuut on oikeaa puuta, merirosvon luolan tein jostain pahvisesta pakkauslaatikon nurkasta. Nurkassa on vesiputos, jota rakentelin munakennosta, gessosta, maalista, Scenic Fibreistä ja Scenic Waterista, pienistä kivistä ja maisemointirouheesta.

Merirosvo löytyi viime kesänä Italiasta, Lido di Jesolosta paikallisesta "Tiimarista" eurolla. Luolan edessä on mahtavan kaunis litteä, Kreikan matkalta mukaan poimittu kivi ja sen vieressä ruskeassa maisemointirouheessa pyöritelty hevoskastanjan pähkinä, joka on nyt olevinaan kookospähkinä.

The Treasury Island was the second part of the 4 Fairytales that I finished. The sceneries are from a travel brochure, the water fall made with Scenic Fibres and Scenic Water with a base from egg carton, gesso and some landscape material. The pirate is from Lido di Jesolo, Italy, and the box has some swap treasures, found objects and self made things. The jaw and sea horse are Crocs decorations. The tiny seashells are real.