Kolmas satuaihe on keijut.

Seinillä on tapettia ja köynnökset tein paperinarusta. Valkoiset keijut on Tiimarista, isompi metallikeiju on helmikuun (Emilian ja Olivian syntymäkuukausi) enkeli, pienempi metallikeiju taas matkamuisto Nizzan vanhan kaupungin Reve d'Ange-puodista. Samasta puodista on myös hopeanvärinen metalli"höytyvä". Enkelinsiivet seinällä lapset saivat joulukalenterista.

Iso keltainen ruusu on tekokukka, sen alla on oikea kaunis kivi. Violetit sireenit anopilta, olivat liian isoja Karjalan kotiin, mutta sopivat niin hyvin tähän boxiin. Koristeena on myös pari oikeaa ruusunnuppua ja tammenterhoa.

Ruusussa istuva keiju on matkamuisto Italiasta, seinällä lentävä keiju on lasten korusta ja perhonen löytyi taannoisella Nizzan matkalla maasta. 

4 Fairytales with the Fairies (all bought). The red dressed little fairy on the yellow rose is a souvenir from Italy, the bigger metal fairy is February Angel (both Emilia and Olivia were born in February) and the little fairy from Reve d'Ange shop in Nice, France. The walls are covered with real wallpaper.