Neuloessani pääsiäismunia Olivia kysyi, voisiko noilla ohjeilla tehdä Angry Birdsejä. Voi tietysti kun vähän muokkaa ja niin syntyi yhden ostetun tipun kaveriksi kaksi muuta.

Two Angry Birds for Olivia

Ihanaa, kevät on tullut ja puutarhassa on sini-,valko- ja keltavuokkojen lisäksi puhjennut narsisseja ja tulppaaneja. Nämä näkyvät keittiön ikkunasta, auringossa avoimina ja illan tullen sulkeutuneena.

Spring flowers in the garden

Emilian ja Olivian intohimo numero yksi on hevoset, oikeat ratsastustuntien hevoset, ostetut ja itsetehdyt keppihevoset ja Sleich-hevoset. Sleicheille tytöt ovat rakentaneet talleja mm.pahvista. Rakensin tyttöjen pyynnöstä Sleich-tallin kahdesta puisesta viinipullolaatikosta.

Emilia and Olivia just love horses: horseback riding, hobby horses and small Sleich horses. I've been building them a Sleich stable from two wooden wine bottle crates.

Karsinoiden oviksi ja saranoiksi kehittelin todellisen virityksen kun ei varastossa ollut saranoita enkä halunnut ostaa mitään vaan rakentaa kaikesta siitä, mitä varastoissa on (ja sitä materiaalia riittää). Jäätelötikkujen päihin porasin reiät rimaa varten, johon kiinnitin nahkasaranat.

The doors of the stalls I made of everything I found in my stock.