"Joulupukki lahjoja laittaa koko vuoden pajallaan..."

Joulupukin pajan olen rakentanut valmiiseen koottavaan rakennukseen, joka taisi aikanaan löytyä Helsingin Sokoksesta. Paja on 59 cm leveä, 30 cm syvä ja 24 cm korkea. Joulupukki ja muori ovat joulukoristeita. Pajan varustus on kerätty pääsiäismunien sisältä, kirpputoreilta tai tehty itse. Mukana on myös tyttärieni tekemiä paketteja ja pikkuesineitä. Kartongista taitellut lelupakkaukset ovat USA:sta. Seinän ristipistotyössä lukee "Tunturini on linnani". Lahjalista on koottu tuttavien nimistä. Muista käydä lisäämässä sinne omasi!

Kiitos kaikille teille kirjojeni ostajille ja lukijoille. Kiitos kirjakehuista ja vinkeistä siitä, missä kirjastani on kerrottu. Samalla toivotan kaikille teille oikein iloista, rauhallista, sopivan lumista ja minirikasta Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2009.

This Santa Claus workshop I've built from a kit. Mr and Mrs Claus are originally Christmas decorations. All the small stuff is either from Easter eggs, flea markets or selfmade, also by my daughters. The small cardboard boxes (Barbie etc) are from USA. Don't forget to add your name to Santa Claus's long list of names!

I wish you all a Merry and miniature-rich Christmas and a Happy New Year 2009.