Jotain pientä on jo valmiina Henna Haremissa. Mattokauppiaan puotiin on ripustettu muutama matto (turkkilaisia kirjanmerkkejä). Seinän pienet ikkunat on Nizzasta ostettuja korunosia (takanaan reikä, josta myöhemmin voi laittaa "auringon" paistamaan sisään) ja katolla on kirpparilta löytynyt kansi, jonka ostin ihan tätä projektia varten.

Something is already ready in Henna Harem. The carpet shop has three carpets on the wall (actually Turkish bookmarks). The little windows on the wall are jewellery parts found from Nice (with holes in the wall where "the sun" can later shine in) and the cupola is from a flea market.

Mattokaupan ikkunaankin on ilmestynyt myytävää (korunosia ja helmiä).

For sale in the carpet shop window (jewellery parts and beads).

Ruukkukauppiaskin on saanut telttansa pystyyn ja muutamia ruukkuja (siis helmiä) riviin. Teltan alla on styroxia, johon on helppo iskeä telttapuut pystyyn. Maasto on sahajauhoa, maisemointirouhetta ja kiiltävää kultahiekkaa (Tiimarista).

The pot seller has erected his tent and scattered the first pots. The base is from styrofoam covered with scenic material, sawdust and "golden sand" (from Tiimari).