Olipa eilen ihana postipäivä: tuli Nukkekotiyhdistyksen lehti, jonka kannessa on kuva Punaisesta Ruokasalistani; tuli Kodin Kuvalehti, jossa on haastatteluni; tuli Suuren Suomalaisen Kirjakerhon lehti, jonka lehdessä on nyt kirjani esitelty ihan omana "luukkunaan"; tuli kaksi muuta tilaamaani lehtien irtonumeroa, joissa on muuta mielenkiintoista luettavaa. Ja nuorimmalle tyttärelle tuli kauan kaivattu Prinsessa-lehti kruunuineen. Ihana postipinkka!

Tänään kävi Helsingin Sanomien toimittaja ja valokuvaaja. Artikkeli ilmestyy perjantaina 14.11.08 Hesarin Tyyli ja Koti-osan kakkossivulla.

Lauantaina 22.11.08 olen haastateltavana TV 1:n Kirppis-ohjelmassa (ohjelma alkaa klo 9).

Seuraavana päivänä onkin sitten yksi nukkekoteilun merkittävistä vuosittaisista päivistä: Nukke- ja Nallemarkkinat Helsingissä Wanhalla Ylioppilastalolla klo 10-16. Otan sinne kirjojani myyntiin, hintaan 35 euroa. Ison kirjan lisäksi olen tekemässä myyntiin miniversiota kirjastani. Riikamaria Paakkunainen teki minulle vedokset paristakymmenestä kirjani aukeamasta, joita nyt kasailen pieniksi nukkekotikokoisiksi kirjoiksi.