Onnea kaikille päivänsankareille, erityisesti tyttärentyttärelleni Nealle, joka tänään täyttää 9 vuotta. Sen kunniaksi voitte muutkin käydä kahvi- tai teekupillisella Café Neassa. Maistelkaa kakkuja ja leivoksia, älkääkä unohtako suklaata.

2140013.jpg

2140014.jpg

”Chers Monsieur, Madame, maistakaapa myös uusia herkullisia leivoksiamme, ne ovat suussa sulavia, délicieux!”<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

”Ah merci, nämä kakkupalat riittävät tällä kertaa, mutta muutaman konvehdin voisimme ostaa mukaamme. Suklaa tekee niin hyvää sydämelle!”

Ylläoleva oli alunperin tarkoitettu kirjaan Café Nean alkutekstiksi.

Kahvilan ikkunat tein sahaamalla suklaarasian kovamuovisen kannen kahtia. Ovessa on pahvikehikon välissä ohutta muovia.

2140015.jpg

Kääretortun olen ostanut, muut herkut saanut swapeista.

2140016.jpg

Hyllyn yläpuolella olevat kuvat ovat helsinkiläisen Café Neuhausin suklaiden käärepapereista. Niissä oli niin sopivasti N-kirjain. Hyllyn tein pahvista ja koristelin ääriviivatarroilla. Ruukkukasvi on swapista, samoin osa herkuista. Suurimman osan tein itse. Vasemman seinän printit sain myös swapista.

Welcome to Café Nea, named after my granddaughter, who has her 9th birthday today. The Café is made into a wooden wine bottle box. The windows are from a plastic chocolate box cover cut in two parts. The café is featured in my book.