Sain tänään kustantajaltani paketillisen uusia kirjoja kirjani t-o-i-s-e-s-t-a painoksesta. Ensimmäistä painosta on kuulemma jäljellä enää alle 100 kpl. Tuntuu todella mahtavalta - vaikka Sofi Oksasen myyntiin onkin vielä matkaa. KIITOS kaikille teille kirjani ostaneille, ilman lukijoita ei ole menestystä.

Kirjani on päässyt ihanille listoille eri lehdissä ja olen siitä yhtä aikaa ylpeä ja kiitollinen. Kirjan kuvien epätasaisuutta on jonkin verran moitittu eikä ihme: osa kuvista on otettu jo vuosi pari sitten, ennen kuin olen myynyt tai lahjoittanut ne pois, eikä minulla silloin ollut yhtä paljon taitoa tai valaistusta kuin viime kevään ja kesän aikana kun kirjan kuvia hiottiin. Kaikkia kuvia ei siis päässyt ottamaan uusiksi. Muistan viime talven epätoivoa kuvia ottaessani, kuvaa-tuhoa-kuvaa-säästä-kaksi-joista-toinen-ehkä-kelvollinen-kuvaa-kuvaa-kuvaa. Kului aikaa, kameran pattereita ja hermot. Hetkittäin ajattelin luovuttaa ja ilmoittaa kustantajalle, että antaa olla, ei tästä tule yhtään mitään. Kun nyt katson valmista kirjaani, jo toisessa painoksessaan alle kaksi kuukautta ilmestymisensä jälkeen, voin vain olla tyytyväinen (vain? siis Todella Tyytyväinen ja Onnellinen). Samalla myönnän, että ammattikuvaaja olisi varmasti ottanut paremmat kuvat, mutta kuvaamisen järjestely olisi ollut tosi monimutkaista ja todennäköisesti nostanut kirjan kustannuskuluja ja samalla lopullista hintaa.

My book "Hienoimmat nukkekotini" is now already in its second edition, just one month after the first edition. How wonderful!!